FRITERIE IJSSALON EMMEN

FRITERIE IJSSALON EMMEN Lekker & Snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 159 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Friterie IJssalon Emmen. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 21:27 Altijd goed eten alleen zijn de sausbakjes vaak niet goed dicht. Is jammer
5 jun 2022 om 22:12 Familie deal besteld. Zoals meestal, daar hebben wij veelal genoeg aan. Patat was deze keer alleen wat slapjes. Maar de snacks waren goed.
2 jun 2022 om 18:29 Toppie
2 jun 2022 om 7:57 Was weer perfect ! Heel erg bedankt
1 jun 2022 om 19:28 Woontoren. Zoals altijd heerlijk eten. Snel bezorgd, warm, en een vriendelijke bezorger. Nooit géén klachten. Kortom, aanrader.
25 mei 2022 om 19:44 De patat was donker bruin, slap en koud. Frik spec was rechtop in de tas gedaan dus de saus zat aan 1 kant. Niet wat ik gewend ben van deze snackbar!
17 mei 2022 om 19:51 Voor de 2e keer besteld, super snel en warm alles. Vriendelijke bezorger hier bij de nieuwe Woontoren. Waar ik ook bestel, altijd fooi online, ook hier. Kortom, het was heerlijk eten, aanrader.
8 mei 2022 om 19:37 Was heerlijk en een leuke spontane bezorger is voor herhaling vatbaar
1 mei 2022 om 19:11 Super snelle bezorging. En goede prijs kwaliteit verhouding. Snacks waren lekker, alleen de frietjes een beetje slap. Maar zeker voor herhaling vatbaar!
24 apr 2022 om 19:40 Na vorige week besteld te hebben bij een andere snackbar omdat de Friterie die dag niet bezorgde waren we blij met nu weer het vertrouwde kwaliteitseten van de Friterie. Het eten van vorige week was een grote teleurstelling, weinig voor veel geld....
14 apr 2022 om 6:40 Ik vond de bezorging prima, beetje overbodig veel zakjes, zoals een zakje om om het blikje ijsthee(?). Het eten vond ik minder. De patat was ongezouten/ongekruid en de helft van het bakje was vrij slap. Ik zou hier niet snel weer bestellen..
10 apr 2022 om 19:09 Prima. Zeker voor herhaling vatbaar.